Vårt tiopunktsprogram för en mer kreativ höst

Kreativitet, ett härligt ord. Och mångfacetterat. Ibland förknippat med unga killar som jobbar med mössa inomhus på en reklambyrå, ibland med musik och konst och ibland som en viktigt verktyg i affärsutveckling, kommunikation och organisationsutveckling. SAOL förklarar kreativ som skapande, nydanande, produktiv. Sådana vill vi väl alla vara?

Vi tänkte i alla fall ägna hösten åt att publicera ett tiopunktsprogram för en mer kreativ höst, på arbetsplatsen, men kanske också på hemmaplan. Enkla och konkreta tips för att öka både glädje och produktivitet. Ibland baserat på forskning, ibland på våra egna erfarenheter efter många långa och korta workshops, med kreativiteten som verktyg.

Vårt första inlägg handlar om mobilfria möten, något som kan låta läskigt men som faktiskt borde vara regel snarare än undantag för att främja kreativitet och kloka beslut. Häng med.

Bookmark the permalink.

Comments are closed